Powered By Blogger

Despre mine

Fotografia mea
Comunicativa.sociabila,buna organizatoare, urasc mascarada si....mitocanii. Am toate defectele:nenorocita la propriu,...nebuna la figurat,....irascibila cateodata,....ironica de placere,....ipocrita de la mama natura,....perversa de cand ma stiu si simpatik pe deasupra!:)) ...DECI,..TERORISTA... Esti un vis hoinar ratacit in mintea mea,..Sunt roua diminetilor tarzii incendiate de soare....Sunt frunza pe care o tii in mana...Sunt raza de soare ce-ti maingaie privirile...Sunt ultima silaba pe care o rostesti inainte de a ma visa..SUNT MUZA TA??????...ESTI VISUL MEU..???????????????????
Powered By Blogger

Sarbatori fericite!

Sarbatori fericite!

B ine ati venit la Aniz !

Traieste clipa si nu te increde in ziua de maine.
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta! Pronutati-le intotdeauna fara teama!Intr-o zi o să îţi spun şi-atunci vei afla Că tot ce vreau E un milion de zâmbete să îţi dau…Fericirea exista oriunde, doar ca nu-i dai atentie. Uita-te imprejur si vei vedea ca fiecare clipa, fiecare zi si noapte sunt unice!!!

vineri, 5 martie 2010

Dragoste si .....ingerii!!


Inima mea nu mai bate.Nu am murit. Dar...nu mai poate sa te vada suparat si fara nici un chef..unde esti iubirea mea ..te vreau inapoi..!Din ochi mei caprui,curg lacrimi pentru tine, ca ma doare..foarte tare sa te stiu suparat iubitul meu ingeras.... Mie dor de tine, te vreau aproape de mine...Te simt asa rece....asa distant ...parca ai fi alt om ...nu pot sa te recunosc ...unde este scumpul meu ........cel dreamar ....sau visator cum vrei sa ii zici il vreau inapoi ....Stau acum in pat si pling, de dorul tau.! Cu perna in brate te astept suspinind, De-ai sti cat imi lipsesti mai mult ca oricind!..... Eu ma gindesc mereu la tine, la ingerasul meu cel drag si scump,gindul meu e doar la tine ... Viata mea mi sa schimbat de cind te-am intilnit pe tine.... Te astept cu nerabdare, sa te intorci iubitul meu ... Si iar sa fiu cu tine.....Sa nu mai pleci nicicand Te iubesc atit de mult.... Intoarce-te cit mai curind...te vreau inapoi dragul meu....Fiecare clipa fara tine e pierduta pentru mine,fiecare ceas orice minut plange dupa, ingerul meu drag...Nu pot sa fac nimic cind te stiu trist si suparat spune daca pot sa te ajut cu ceva??.....fac orice sa fi fericit din nou... In soaptele tale vreau sa ma cufund si sa adorm intr-un dulce sarut. Mi-e atat de dor de tine si de imbratisarea ta ...scumpul meu ingeras...si luna sa oprit si stele nu mai sclipesc si ele sunt triste pentru tine...revin-o te rog ........ cel drag si scump...revin-o .... inima imi plange in fiecare minut dupa mangaierea ta,mie dor, de zilele cand ne iubeam, cand in brate ma strangea-i, ce fericiti noi 2 eram, imi vine noaptea sa plang, cand adorm cu tine-n gand, si incep usor sa plang ca tu mai lasat singura...Nu mai pot sa te vad asa iubitul meu... .nu stii cat te doresc ..amintirile imi vorbesc..... Nu dispera cand greul vietii te apasa si nici nu plange pe al tau destin....caci dupa suferinta viata-i mai frumoasa, cum dupa ploaie ceru-i mai senin....Te vreau inapoi iubirea mea!!
Rapunsul ingerului meu drag!
O scumpa mea,sunt confunz,sunt visator,am nevoie de tine,de dragostea ta,de trupul tau,pentru a alina si alunga toate relele care ma perturba,inima ta este in sigurnata cu tine caci voi avea grija de ea mai mare decat de a mea,nu iubito nu ti-au ramas amintirile eu in vis ca un luceafar ma voi strecura si iti voi stingea setea facand dragoste cu tine pana in zorii zilei,pana la rasaritul soarelui,sarutandu-ti ale tale buze catifelate pana in miezul zilei.Daca tu ai putea zbura ,geamul camerei mele va fii deschis,eu sub patura te voi astepta sa vii,sa iti arat din nou caldura pe care poate ai uitat-o.Te sarut iubito si iti urez somn usor si vise placute.Al tau dreamer.Te vreau iar si iar si iar,nu ma intereseaza ca se face dimineata,nu vreau sa te trezesti,nu vreau sa dispar vreau sa fiu tot cu tine,tot langa tine,tot imbratisati sa stam....un singur gand mai am trezeste iubito caci pe seara voi veni iar.......Nu stiu ce sa spun stau si ma gandesc daca visul este o solutie,te-as indruma spre somn,caci acolo cel mai probabil pot aparea,mai repede asa decat,din pacate in realitate.Eu iti spun ce simt si ce as face daca tu ai fii langa mine si pt o secunda,pt ca eu as oprii timpul pe vecie.Dormi ingerul meu,dormi pentru ca eu in secunda urmatoare voi aparea langa tine si te voi saruta secunde,minute,ore......Te stang in brate poate prea tare ,dar asta imi da siguranta ca nu vei pleca.Te sarut pe buzele tale precum catifeaua si este o senzatie incredibil de frumoasa,simt o furnicatura care imi trece prin tot corpul.Nu ma satur sa te sarut,iar si iar si iar....Te vreau ,te doresc....nu pot sa ma gandesc la altceva decat la tine.Ma uit in ochii tai si simt ca ma patrund pana in adancul sufetului.Acesta a fost raspunsul ingerului meu ....scump si drag!

4 comentarii:

  1. Ajutã-mã sã pot uita
    tot ce-mi rãnise inima !
    Spre cer mai sus sã pot zbura
    Prin Duh sã pot înainta.

    Atinge-mã sã pot iubi !
    Pe cel ce iar mã va lovi
    Cãci har atunci eu voi primi
    Sã pot orice a suferi.

    Ai fost cu mine neâncetat
    Prin Duhul care mi l-ai dat
    Nici un pic nu m-ai lãsat
    Tu Doamne, Tu eºti minunat !

    RăspundețiȘtergere
  2. De dragoste

    Oh, cat as sta sa te privesc!
    sa-ti mangai tamplele, rotund,
    Cuvinte dulci sa iti soptesc
    Sa beau licoarea pan' la fund.

    Sa simt suflarea-n parul meu,
    Soptindu-mi cand si cand
    Te voi iubi de-acum mereu,
    Cu glasul tau cel bland... .

    Sa te simt si sa te-ador,
    Nu m-as satura vreodata,
    Sa-ti sarut fiecare por,
    De mireasma-ti imbatata.

    Sa-nchid ochii si sa simt,
    Degetele pe-a mea piele,
    Sa ma mangai, sa te-alint,
    cand e cerul plin de stele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa mea din colt de rai
    Sa canti cu drag pe al meu plai
    Un cantacel de fericire
    Cu dragoste si iubire.

    Frumoasa mea cat vei trai
    Iubire draga tre' sa stii
    Sa ne iubim pe-al nostru plai
    Frumoasa mea din colt de rai.

    Frumoasa mea din colt de rai
    Eu imi doresc ceea-ce nu ai
    O dragoste plina de har
    Si un sarut cu mare dar.

    Frumoasa mea, hai sa cantam!
    Pe-al nostru plai sa ne distram
    Sa ne iubim pe-al nostru plai
    Frumoasa mea din colt de rai.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. * As vra satzi fiu soarele si visul tau
    persoana la crare te vei gindi mereu
    insa asta nu se va intimpla
    pt ca inima ta acum apartzine altcuiva..:S
    Trimite Unui Prieten

    Mesaj trimis de Elena
    2. * Te iubesc splendoare sufletului meu
    esti totul pentru gandul meu
    Desi tu nu esti mereu
    Alaturi de sufletelul meu.

    Poate-am gresit
    Sau poate-am fost nedreapt
    Dar totul se iarta
    Daca iubesti o data.

    De vei intelege mai tarziu
    O sa imi dai dreptate
    Eu te-am iubit cum am crezut
    Tu nu mi-ai fost aproape.

    Sau poate mi-ai fost alaturi
    Dar nu cand aveam nevoie
    De tine, de cineva care sa-mi incalzeasca
    Suferinta, tristetea, durerea.

    Tu mi-ai fost aproape
    Doar cand te plictiseai
    Tu ai venit la mine
    Doar cand ma doreai.

    Un gram de iubire tu nu mi-ai oferit
    Deci la ce-as putea
    Acum sa ma gandesc
    Dragostea-mi in suflet tu nu ai "cules".

    Degeaba iubesc si sper
    Degeaba, degeaba
    Oricum eu am iubit, tu nu
    Deci cine e invinuit.....?

    Eu sau tu?
    Cu siguranta eu
    Pentru ca te-am iubit prea mult
    Si am tinut cu drag la tine.

    RăspundețiȘtergere