Powered By Blogger

Despre mine

Fotografia mea
Comunicativa.sociabila,buna organizatoare, urasc mascarada si....mitocanii. Am toate defectele:nenorocita la propriu,...nebuna la figurat,....irascibila cateodata,....ironica de placere,....ipocrita de la mama natura,....perversa de cand ma stiu si simpatik pe deasupra!:)) ...DECI,..TERORISTA... Esti un vis hoinar ratacit in mintea mea,..Sunt roua diminetilor tarzii incendiate de soare....Sunt frunza pe care o tii in mana...Sunt raza de soare ce-ti maingaie privirile...Sunt ultima silaba pe care o rostesti inainte de a ma visa..SUNT MUZA TA??????...ESTI VISUL MEU..???????????????????
Powered By Blogger

Sarbatori fericite!

Sarbatori fericite!

B ine ati venit la Aniz !

Traieste clipa si nu te increde in ziua de maine.
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta! Pronutati-le intotdeauna fara teama!Intr-o zi o să îţi spun şi-atunci vei afla Că tot ce vreau E un milion de zâmbete să îţi dau…Fericirea exista oriunde, doar ca nu-i dai atentie. Uita-te imprejur si vei vedea ca fiecare clipa, fiecare zi si noapte sunt unice!!!

luni, 13 decembrie 2010

Poveste de dragoste pentru...Ingerul meu!


Te-am cunoscut cand imi doream sa iubesc, parca pe tine te cautasem tot timpul. Imi scriu iubirea pentru tine intr-un blog ce ti-l dedic acum si ti-l voi dedica mereu.Scriu iubirea pentru tine INGERUL MEU , in aceasta pagina de blog, ce ti-o dedic acum si ti-o voi dedica mereu....Nici nu stiu cum sa incep povestea noastra de "dragoste"...pentru ca asta traiesc alaturi de tine...O MARE POVESTE DE "DRAGOSTE"...o poveste care nu s-a sfarsit si care continua si astazi...si va continua pentru totdeauna, pana cand moartea ne va desparti(sper din suflet sa continue si dincolo de moarte, asta daca exista viata dincolo de moarte).Stiu ca suna a text de carte de basme, de povesti nemuritoare cu printi si printese, a text de poeta indragostita care e prinsa in marea valtoare a vietii...dar uite ca nu e asa...sau poate chiar asa este, ingerul meu!Poate e adevarat ca ceea ce e scris in carti se intalneste si in realitate si poate ai sa zici ca sunt o mare visatore, dar ce sa fac, omul trebuie sa mai si viseze, caci eu cred ca exista si suflete pereche, ca exista oameni care sunt nascuti unii pentru ceilalti...trebuie doar sa cauti sufletul pereche, sa ii dai sansa sa-ti intalneasca privirea, caci fericirea adevarata e totdeauna o clipa,iar aceasta clipa poate fi exact acea privire, acel licar !Dragostea e hoata...te fura, te insala, dar tot ea este cea care reuseste sa te faca sa urci pe cele mai inalte culmi sufletesti...este singura care te poate salva din lumea asta cruda, rea si egoista, o lume mult prea inchisa, mult prea patrunsa de ganduri ascunse, ganduri negre si lipsite de culoare.Nu...nu e un eseu despre ce cred eu despre iubire, nu e o dizertatie pe tema iubirii, e pur si simplu o inima care simte, bate, aude, iubeste si vrea sa strige, in eter sa se auda in departare!Tu esti sursa mea de energie, izvorul din care pornesc si marea in care ma revars, esti centrul universului meu si o stii!!!
Raspuns de la ingerul meu drag si scump!
Stau in casa zgribulit si deodata primesc niste randuri scrise de o persoana de la care nu am mai primit nimic de mult, afara Decembrie se simte din toate punctele de vedere. Citesc usor rand cu rand, inima incepe sa bata, pulsul mareste pasul pe fiecare rand parcurs, ochii parca nu se mai satura, corpul meu se incalzeste ca si cum proprietarul lui de drept a dat drumu la caldura brusc, parca nu mai sunt stapan pe mine. Ce cuvinte superbe, oare imi sunt mie adresate, nu cred, cred ca este o greseala, era o vreme cand zana mea ce buna imi mai scria asemenea randuri deosebite, unice, superbe….. acum cred ca numai este zana mea.Sufletelul ei deosebit si pur si-a gasit in sfarsit perechea. Nu , nu sunt eu, eu am fost doar o naluca, un sitter al unui cont, am tinut un pic cald, pana cand adevaratul suflet pereche s-a intors. Nu ma deranjeaza prea rau, ma bucur, merita tot ce este mai bun si mai frumos, as fi spus ca nu ma deranjeaza de loc, poate daca si eu as fi gasit pe cineva, dar in final nu este nicio problema, ea este fericita, atunci si eu sunt fericit!
Rad, zambesc, ma bucur, ma retrag spre Bucurestiul cenusiu, vantul, amicul meu cel vechi, ma duce imediat, intru pe geam , il inchid, nu inainte de a ma uita spre cer……este acoperit de nori sau poate asta este sufletul meu. Nu, nu este sufletul meu…..ma bucur pentru ea, ma bucur, , ma bucur. Sper din tot sufletul meu ca este fericita, ca are liniste sufleteasca, acum scrie din placere , din obisnuita, deoarece are muza langa ea,in sufletul ei, nu cu gandul la o fantomita, la o fantezie, la un luceafar…… Nu pot sa trec totusi peste ce simt, nu imi vine sa cred, ea inca imi stapaneste sufletul, s-a deschis precum un ghiocel de martie dupa o iarna grea. Sunt tare nu am sa las sa ma afecteze, ea este departe , este fericita, nici geamul nu il mai tine deschis ca sa pot intra, acum eu prin geam o vad imbratisata, zambitoare, ii este bine…….
Am sa fiu alaturi de zana mea cea buna tot timpul, am sa ma gadesc la ea mereu, am sa simt bucurie de cate ori ea rade si zambeste, am sa strang noaptea in brate o perna si am sa ma gandesc la ea pana am sa adorm, ea va ramane pe vecie stapana sufletului meu!!
BUNA INGERUL MEU!
Da cuvintele au fost adresate tie ingerasul meu drag si scump!Zana ta cea buna a fost mereu alturi de tine undeva departe in vest..dar in sufletul ei ai ramas mereu!Nu ai fost o naluca, nici altceva ai fost si vei fi acelasi Antonio..sufletul pereche..chiar daca in acest univer poate nu se vor regasi. acele suflete pereche eu tot cred ca exista!Ma bucur ca te bucuri pentru mine, stiu ca ai un suflet mare, esti un om minunat, cum rar intilnesti in aceasta lume plina de rautati!Sunt sigura ca iti vei gasi sufletul pereche dragul meu inger drag si scump!Doame ce descriere mirifica ...ce frumos scri ma coplesesti cu cuvintele tale ..nu imi ma gasesc cuvintele citesc....iar citesc, din nou nu imi vine sa cred..ceea ce este scris! Mai uimit , mai blocat cu ceea ce ai scris!!Afara e iarna si la mine....geamul e deschis tot timpul pentru ingerul meu care imi vegheaza somnul si este alturi de mine!Sufletul tau nu trebuie sa fie acoperit de nori tristetii , trebuie sa se bucure de tot ce este frumos in viata!Off..cit de frumos poate scrie ingerul meu doamne ..sincer nu mai am cuvinte la ceea ce a scris!Mai coplesit cu cuvintele tale superbe!
Forte frumos si foarte trist dragul meu Antonio..chiar daca tu nu mai esti linga mine, vei ramine mereu in sufletul meu!NU, nu..AI FOST SITTERUL MEU,ESTI INGERUL MEU SI ASA VEI RAMINE MEREU!!
Aripi de ingeri sa-ti atinga sufletul, sa ia cu ei toate supararile, lasand in schimb, iubire, sanatate, dragoste, fericire, sperante si Credinta!

░░░░░░░░░░░███
░░░░░░░░░░█▓▓▓█ De-ai gresit sau ai pierdut
░░●░░●░░░█▓▓▓▓▓█
░░░\░/░░░█▓▓▒▒▓▓█ Nu te opri din drumul inceput
░██░\░░░█▓▒▒▒▒▓▓█ Nu regreta timpul pierdut
█▓▓█░\░░█▓▒▒▒▒▓▓█ Si tot ce puteai face si nu ai facut
█▓▓▓▓██▓▓▒▒▓▓▓█
░█▓▓▒▒██▓▒▒▒▒▒▓▓█ Lupta...sperand ca intr-o zi
░░░█▓▓▒▓██▓▒▒▒▒▓▓█
░░█▓▓▒▒▒▓██▓▓▒▒▒▓█ Tot ce-ti doresti se va implini!
░░█▓▒▒▒▒▓▓█░█▓▓▓█
░░░█▓▒▒▓▓▓█░░███
░░░░██████

Cum de m-ai facut s-ajung asa departe,
Sa te "IUBESC" atat de mult,
Incat si-atunci cand esti departe
Eu fara TINE nu mai pot.
Tu-mi dai putere cand nu mai am,
Imi dai speranta cand e nevoie,
Te dai cu Suflet si cu Tot,
Si Viata ce ne e scumpa noua.
Promit ca Nu Te Voi Uita
Nici chiar acum cand esti departe
Mereu in suflet Tu vei sta
Si-n mica inimioara mea!!
Ingerul eu drag si scump!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu