Powered By Blogger

Despre mine

Fotografia mea
Comunicativa.sociabila,buna organizatoare, urasc mascarada si....mitocanii. Am toate defectele:nenorocita la propriu,...nebuna la figurat,....irascibila cateodata,....ironica de placere,....ipocrita de la mama natura,....perversa de cand ma stiu si simpatik pe deasupra!:)) ...DECI,..TERORISTA... Esti un vis hoinar ratacit in mintea mea,..Sunt roua diminetilor tarzii incendiate de soare....Sunt frunza pe care o tii in mana...Sunt raza de soare ce-ti maingaie privirile...Sunt ultima silaba pe care o rostesti inainte de a ma visa..SUNT MUZA TA??????...ESTI VISUL MEU..???????????????????
Powered By Blogger

Sarbatori fericite!

Sarbatori fericite!

B ine ati venit la Aniz !

Traieste clipa si nu te increde in ziua de maine.
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta! Pronutati-le intotdeauna fara teama!Intr-o zi o să îţi spun şi-atunci vei afla Că tot ce vreau E un milion de zâmbete să îţi dau…Fericirea exista oriunde, doar ca nu-i dai atentie. Uita-te imprejur si vei vedea ca fiecare clipa, fiecare zi si noapte sunt unice!!!

joi, 23 decembrie 2010

Peisaje de iarna!!!




Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla
FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi!
Voi incerca sa va ofer niste imagini de iarna, sper sa va placa!
















In casele crestinilor, nu exista Craciun fara bucate alese pe masa, fara brad impodobit si fara colinde. Colindele de Craciun reunesc toate simbolurile pe care le sustine aceasta sarbatoare. Ele aduna familia impreuna, aduc bucurie, vorbesc despre Craciun si ii fac pe toti cei care le asculta sa simta spiritul acestei minunate sarbatori. Sa incercam sa fredonam un colind si vom observa ca toti cei din jurul nostru isi vor imagina fulgi de zapada, ingeri si clopotei de Craciun.




De pe tot cuprinsul lumii
Orice suflet credincios
Vine-acum sa-ngenuncheze
Linga ieslea lui HRISTOS !!

Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine.



Fie ca sfintele sarbatori de Craciun sa-ti umple sufletul de bucurie,speranta,incredere si iubire...iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri.O noapte cu vise dulci!

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in viata...CRACIUN FERICIT...!..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu